Bellabaci massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie. Deze massage wordt gedaan met Bellabaci siliconen vacuüm cups. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam weer los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen hebben wij een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. Hoewel het een nieuwe behandeling is, heeft deze een geweldige ontspannende en helende werking. Een prachtige oude techniek heeft zijn plaats gevonden in de moderne wereld van genezing en schoonheid.

 

Een cupping massage is voor diverse doeleinden inzetbaar zoals:

  • Werkt afvoerend op overtollig vocht en afvalstoffen
  • Maakt verklevingen los
  • Lift het bindweefsel
  • Bevorderd de bloedtoevoer naar stagnerende spieren en huid
  • Bereikt diepe spierweefsels


Met de cupping massage kan je veel bereiken, door middel van de cupping massage kan er aan cellulitis gewerkt worden, doordat de cups een positief effect hebben op de huid. Het werkt verstevigend op de huid, stimuleert om betere kwaliteit en kwantiteit van natuurlijke collageen en elastine aanmaak en verzacht striae en verbetert beschadigde haarvaten.

Hoe voelt Bellabaci massage?
Cliënten ervaren vaak tintelingen en diepe warmte lang na de behandeling. Op het zenuwstelsel heeft het een kalmerend effect en de cliënten raken vaak in een diepe staat van ontspanning. Het behandelde gebied kan rood worden door de stimulatie.